Истанбул на зрно кафе | Старт | DW | 27.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Истанбул на зрно кафе

Хасан Кале ја интерпретира минијатурната уметноста на модерен начин - наместо платно тој користи невообичаени предмети. На објекти, кои се толку мали колку семка од лубеница, тој слика панорами од родниот Истанбул.

Гледај видео 04:01
Now live
04:01 минути