Исламската држава регрутира џихадисти крај Охридското езеро | Старт | DW | 14.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Исламската држава регрутира џихадисти крај Охридското езеро

Многумина во Албанија беа шокирани од фактот дека ткн. „Исламска држава“ и во нивната земја регрутирала голем број млади луѓе- на пример во местото Лешница во близина на Охридското езеро. (Видеото е на англиски јазик)

Гледај видео 04:25
Now live
04:25 минути