Исламистичкиот тероризам- најголема опасност за Германија | Старт | DW | 01.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Исламистичкиот тероризам- најголема опасност за Германија

Службата за заштита на уставниот поредок предупредува дека Исламска Држава на долг рок е закана и за Германија.

Гледај видео 01:39
Now live
01:39 минути