Исклучиво женска противпожарна бригада | Теми | DW | 19.08.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Исклучиво женска противпожарна бригада

Во полско село каде речиси една деценија не се има родено машко дете, идните пожарникари мора да се регрутираат меѓу девојчињата во селото...

Гледај видео 01:31

Прочитај го и ова