Иритирачки игри со бегалците низ Балканот | Старт | DW | 01.10.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Иритирачки игри со бегалците низ Балканот

Србија, Унгарија, Хрватска и Македонија си ги препраќаат бегалците едни на други.

Гледај видео 02:10
Now live
02:10 минути