Интернет преку балон | Сите содржини | DW | 07.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Интернет преку балон

Проектот Loon им нуди интернет-приклучок на зафрлените региони преку балони. Моделот е можно решение и во случај на катастрофи. Можат да се приклучат само корисниците со сим-катрички од локалните понудувачи. Што мислите, има ли ова иднина?

Гледај видео 01:20
Now live
01:20 минути