Интерактивно и бесплатно! | Deutsch Interaktiv | DW | 04.12.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch Interaktiv

Интерактивно и бесплатно!

Пријавете се како гостин или со корисничко име. Со втората опција можете да ги зачувате резултатите од учењето. Преку тестовите можете да го проверите сегашното ниво. Многу успех!

Deutsch Interaktiv

WWW-линкови