Интерактивен шкаф за облека | Старт | DW | 29.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Интерактивен шкаф за облека

Студент по информатика од Бремен направи ап-дигитален шкаф за облека. Апот Мун ги знае сите термини и временската прогноза и потоа предлага што да се облече.

Гледај видео 02:11
Now live
02:11 минути