Инсектициди ги убиваат пчелите | Старт | DW | 30.06.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Инсектициди ги убиваат пчелите

Неоникотионоидите се многу ефикасни инсектициди. Но тие имаат и недостаток. Ги убиваат пчелите, покажува најновата меѓународна студија.

Гледај видео 01:01