Индустријата го напаѓа скандинавскиот рај | Старт | DW | 20.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Индустријата го напаѓа скандинавскиот рај

Онаму каде што завршува асфалтираниот пат, започнува дивината. Но, северот на Европа го менува својот изглед откако цената на железната руда порасна за пет пати, и почнаа да се градат нови рудници.

Гледај видео 03:50
Now live
03:50 минути