Има ли живот на MWC 480? | Старт | DW | 14.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Има ли живот на MWC 480?

Дали нашиот Сончев систем е единствен во вселената со планета на која има живот? Меѓународен тим со научници од Европа, Јапонија и САД сега најде знаци кои укажуваат на тоа дека нашата космичка татковина воопшто не е толку уникатна како што мислиме.

Гледај видео 01:34
Now live
01:34 минути