Има едно царство... на чоколадото | Сите содржини | DW | 05.12.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Има едно царство... на чоколадото

Чоколадо - волшебен збор кој во нас буди убави чувства. Опатија овој викенд беше центар на слатките задоволства или „гревови“, како сакате.

Гледај видео 01:32

Прочитај го и ова