Излез од ѓаволскиот круг | Старт | DW | 05.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Излез од ѓаволскиот круг

Во северен Даблин со секојдневието на многу млади доминираат бандите, дрогата и насилството. Тажна последица: највисока стапка на убиства од огнено оружје во цела Европа. Социјалните работници се обидуваат да помогнат.

Гледај видео 04:35
Now live
04:35 минути