Иднина на исхраната - инсекти? | Старт | DW | 21.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Иднина на исхраната - инсекти?

Двајца млади француски претприемачи се ориентираат кон инсектите како храна на иднината. Нивните производи од инсекти наскоро ќе се најдат на регалите на синџир француски супермаркети.

Гледај видео 05:03
Now live
05:03 минути