Игнорирање на коронавирусот на Флорида | Сите содржини | DW | 19.03.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Игнорирање на коронавирусот на Флорида

За многу американски студенти овој период во годината значи - пролетен распуст. Го чекаат и планираат долго. Во време на пандемија на КОВИД-19 и одлуки за ограничувања на јавниот живот, пореметени се и нивните планови. Но, не на сите. Има и онакви кои игнорираат сѐ и се однесуваат како да не се случува ништо. Со тоа им создаваат страв на другите.

Гледај видео 01:35

Прочитај го и ова