Зошто се убиваат животните со Зоолошките градини? | Старт | DW | 10.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Зошто се убиваат животните со Зоолошките градини?

Зоолошките градини нерадо говорат за убивањето на млади животни. Ако тоа се обелодени во јавноста, негодувањето е големо. Притоа речиси сите од 400 Зоолошки градини во Европа речиси редовно го прават тоа.

Гледај видео 04:03
Now live
04:03 минути