Зошто не? | Учење германски | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Учење германски

Зошто не?

Кризи во врските, одење на заболекар, животни заедници и супермаркети. Дваесетте сцени за слушање на Wieso nicht? водат низ центарот на животот. Секоја сцена е самостојна- едноставно кликнете и слушајте ги вицкасто-будалестите епизоди. Се разбира на скриптата можете да направите даунлоуд.