Знаете ли што ги остава автократите без сон? | Теми | DW | 22.09.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Знаете ли што ги остава автократите без сон?

Ние знаеме. Нашата посветеност кон непристрасното новинарство помага да се поддржат слободата на говорот и демократските вредности во над 180 држави во светот. Тоа им предизвикува непроспиени ноќи на автократите.

Гледај видео 01:05

Прочитај го и ова