„Златна виза“ за Кинезите | Старт | DW | 12.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Златна виза“ за Кинезите

На Португалија инвестициите и’ се добредојдени. Толку многу, што со пари се купува и златна виза. Таа овозможува движење низ Шенген-зоната, што е привлечно за Кинезите. Но, се покажа и како погодна почва за корупција.

Гледај видео 04:55
Now live
04:55 минути