Земјотрес во Италија: пред и потоа | Сите содржини | DW | 27.08.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Земјотрес во Италија: пред и потоа

Аматриче пред земјотресот важеше за едно од најубавите село во Италија. Сега е речиси целосно разурнато. Фотографиите пред и по земјотресот го прикажуваат целиот обем на катастрофата.

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова