Зеленчук од под земја | Старт | DW | 08.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Зеленчук од под земја

Во Лондон, во бункер под земја, двајца претприемачи одгледуваат зеленчук под ЛЕД светилки: перфектни услови за растенијата - светлина, вода, идеална влажност на воздухот и константни 20 степени температура, велат тие.

Гледај видео 01:47
Now live
01:47 минути