Зголемени пратеничките додатоци | Вести | DW | 16.11.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Зголемени пратеничките додатоци

*

Финансиските додатоци на пратениците во германскиот парламент во наредните две години ќе се зголемат за 9,4%. Владејачкото мнозинство го поддржа зголемувањето, опозицијата беше против. Пратеничките додатоци за последен пат беа зголемени во 2003 година.