За шолја кафе - цела када вода | Сите содржини | DW | 09.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

За шолја кафе - цела када вода

Патот од грмушката кафе до капучиното на маса е долг и чини многу вода! Според екологистите, за да се произведе една шолја кафе, неопходни се 150 литри вода.

Гледај видео 01:39
Now live
01:39 минути