Зајакнува оската Москва-Пекинг | Старт | DW | 02.09.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Зајакнува оската Москва-Пекинг

Историски знаменитости како Кремљ, но и поволниот курс на рубљата, го прават патувањето во Русија атрактивно за многу Кинези. Оската Москва-Пекинг зајакнува и политички.

Гледај видео 02:17
Now live
02:17 минути