Заработувачка на сметка на човечката мака | Сите содржини | DW | 14.09.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Заработувачка на сметка на човечката мака

Стотици илјади луѓе, ризикувајќи живот, бегаат кон Европа. Бескруполозните шверцери на луѓе на нив заработуваат

Гледај видео 01:24
Now live
01:24 минути

Прочитај го и ова