Заострени казнени мерки | Македонија | DW | 17.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Заострени казнени мерки

За затајување данок или перење пари во иднина построги казнени мерки во Македонија.

default

Министерот за правда Маневски

Македонската влада не се откажува од идејата за формирање на посебно обвинителство за организиран криминал. Во Скопје министерот за правда Михајло Маневски ги промовираше новите заострени казнени мерки.
Реклама