Замоци полни со прав | Старт | DW | 03.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Замоци полни со прав

Скапоцените предмети во замоците во Баварија собираат прав. За да се исчисти, не се користат крпи, туку посебна техника.

Гледај видео 03:05
Now live
03:05 минути