Закони со две лица | Старт | DW | 24.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Закони со две лица

СДСМ како опозиција имаше остар став во врска со обврската граѓаните да плаќаат ДДВ. Од позиција на власт ја продолжи праксата на ВМРО ДПМНЕ и го остави прагот од еден милион денари. За една година и економскиот експерт Бранимир Јовановиќ го омекна ставот откако влезе во власта.

Гледај видео 01:34