Закани од Авганистан поради Торнадo авионите | Вести | DW | 13.10.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Закани од Авганистан поради Торнадo авионите

*

Авганистанските грабнувачи на неодамна ослободениот германски инженер според Шпигел сериозно и се заканиле на германската влада поради ангажманот на германските извиднички авиони Торнадо.Киднаперите фанатици сметаат дека поради ово ангажман Германија во Авганистан е сметана за непријател исто како и САД.