Заеднички германско-полски полициски патроли | Старт | DW | 25.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Заеднички германско-полски полициски патроли

Копнената граница меѓу Германија и Полска е долга речиси 500 километри. Откако Полска стана дел од Шенеген зоната, веќе нема гранични контроли-огромна предност за криминалците, а за полицајците, пак, голем проблем.

Гледај видео 04:36
Now live
04:36 минути