Загрижувачко откритие на шведските научници | Теми | DW | 09.08.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Загрижувачко откритие на шведските научници

Научниците во скандинавската држава во западниот дел на земјата открија плажи од микропластика, наместо од песок. Повеќе од доволна причина за еколошка тревога...

Гледај видео 01:05