Живуркање со 200 денари дневно | Старт | DW | 27.04.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Живуркање со 200 денари дневно

Близу половина милион граѓани на Македонија живеат на прагот на сиромаштијата. Тие мораат да спојат крај со крај со 6500 денари месечно. Посебно погодени се семејствата со повеќе деца.

Гледај видео 00:50