Живот без пластични пакувања | Сите содржини | DW | 25.07.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Живот без пластични пакувања

За да се води живот без пластични пакувања е неопходна подготвеност за откажување од некои работи и постигнување компромиси. Обид за живот без пластични пакувања во Берлин - низ слики.

Прочитај го и ова