Живеење во Управа за јавни приходи | Старт | DW | 03.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Живеење во Управа за јавни приходи

За да се чува еден објект кој е напуштен, а треба да биде продаден, не мора да се ангажира професионална чуварска служба. Во Минстер тоа им е доверено на студенти. Тие живеат во објектот евтино, а истовремено го чуваат.

Гледај видео 04:08
Now live
04:08 минути