Жени во „машки професии“ | Старт | DW | 08.03.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Жени во „машки професии“

„Машки професии“? Овие жени од Босна и Херцеговина тоа не го признаваат, една е возач на трамвај, друга е часовничарка, трета е пожарникар.

Гледај видео 01:29