Жените носачи од Мелиља | Старт | DW | 28.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Жените носачи од Мелиља

Во пристаништето на шпанскиот град Мелиља секој ден доаѓаат бродови натоварени со стока, која потоа носачи од соседниот град Надор, во Мароко, преку граница ја носат на грбот - мачна амалска работа за неколку евра на ден.

Гледај видео 04:54
Now live
04:54 минути