Жената која им суди на мажи | Сите содржини | DW | 09.07.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Жената која им суди на мажи

На фудбалското игралиште таа е шеф! Запознајте ја Дорсаф Гануати, првата Африканка и Арапка која е врвна фудбалска судијка во Тунис.

Гледај видео 01:24

Прочитај го и ова