Желбата на Христина | Старт | DW | 01.02.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Желбата на Христина

Христина Митревска има ретка болест што ја имаат само 10 луѓе во светот и таа имаше поинаква новогодишна желба од останатите деца. Сака да оздрави и да порасне колку другарките.

Гледај видео 01:52