Ефикасна борба против трговијата со луѓе е неопходност | Северна Македонија | DW | 01.03.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Северна Македонија

Ефикасна борба против трговијата со луѓе е неопходност

Во Скопје денеска се одржува конференција “Дефиниција на поимот жртва со трговија со луѓе“, во организација на Македонската национална комисија за борба против трговија со луѓе и илегална миграција. Што се говори на конференцијата и како до поефикасна борба противтрговијата со луѓе?

Дел од рутите на трговците со луѓе

Дел од рутите на трговците со луѓе

Реклама