ЕУ се подели околу генетски манипулираната пченка | Сите содржини | DW | 13.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ЕУ се подели околу генетски манипулираната пченка

Генетски модификуваните растенија се секојдневие во многу земји во светот. Но, не и во Европа. Последен пат генетски модификувано семе е одобрено во Европа пред 15 години.

Гледај видео 01:34
Now live
01:34 минути