ЕУ бара реформи, Атина-отпис на долгови | Старт | DW | 16.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ЕУ бара реформи, Атина-отпис на долгови

Фронтовите меѓу Атина и доверителите се толку продлабочени, што мора да се воведе итен план. ЕУ и натаму очекува реформи-Грција да употреби црвено пенкало, додека Атина пак сака делумен отпис на долговите.

Гледај видео 01:30
Now live
01:30 минути