Етна - најдобро надгледуваниот вулкан во Европа | Старт | DW | 11.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Етна - најдобро надгледуваниот вулкан во Европа

Во последните три недели, Етна е понемирна од вообичаено.Актувниот вулкан на Сицилија повторно почна да исфрла оган. Неговата магма достигна високо ниво и во секој момент може да се отвори нов кратер.

Гледај видео 03:53
Now live
03:53 минути