Ердоган влегува во спалните соби | Старт | DW | 02.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ердоган влегува во спалните соби

Меѓу турскиот конзервативен премиер Ердоган и неговите лаицистички противници изби нов спор. Владата не само што дозволи носење шамија во парламентот, туку е и против живеење на двојки без склучен брак.

Гледај видео 02:58