Електромобили за широките народни маси | Сите содржини | DW | 17.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Електромобили за широките народни маси

Производителот на електромобили „Тесла“ има намера да го прошири производството, а притоа помош побара од Германецот Петер Хоххолдингер, кој претходно работеше за Ауди. Колку поставените цели се реално остварливи?

Гледај видео 01:16
Now live
01:16 минути