Елвис „живее“ како возач на такси | Старт | DW | 13.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Елвис „живее“ како возач на такси

Како да се привлечат муштерии? Можеби преку имитација на познат лик? Тоа му успева на еден таксист во Германија, кој ги вози патниците облечен како Елвис Присли.

Гледај видео 02:49