Елада е спасена? | Старт | DW | 07.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Елада е спасена?

Грција и шест години по почетокот на кризата сѐ уште се нема откажано од традициите кои ја однесоа на дното, како што е на пример плаќањето поткуп. Корупцијата и натаму е секојдневие.

Гледај видео 04:39
Now live
04:39 минути