Еко-измама со премијата за стари автомобили | Економија | DW | 16.01.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Економија

Еко-измама со премијата за стари автомобили

За да се искористи премијата за стари автомобили, на топење се носат сосема исправни возила.

Премијата за стари автомобили воопшто не е толку „еко“ како што се мисли. Причина: автомобили кои се сосема во ред се носат на отпад. Многу од нив се дизел-возила, кои поради скандалот со издувни гасови завршуваат на топење.

Повеќе во видеото: 

 

Гледај видео 01:49

Се топат исправни автомобили

Аудио и видео прилози на оваа тема

Поврзана содржина

Реклама