Економски бум со несакани дејства | Старт | DW | 03.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Економски бум со несакани дејства

Се инвестираат милијарди, се притиска за влез во ЕУ-Црна Гора од прогласувањето независност бележи економски бум. Во земјата истовремено се шири злоупотреба на власта и корупција, а слободата на печатот трпи тешки удари.

Гледај видео 03:50
Now live
03:50 минути