Едно училиште - три јазици | NRS-Import | DW | 15.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

NRS-Import

Едно училиште - три јазици

Три националности, три јазици и сето тоа заедно во едно училиште. Ова им остави голем впечаток на нашите Леила и Арбер. Тие го посетија училиштето во Кичево и разговараа со директорот и наставниците.

Гледај видео 01:33

#dw_BalkanBooster: Едно училиште-три јазици

Аудио и видео прилози на оваа тема