Егото како уметност: од автопортрети до селфи | Сите содржини | DW | 16.11.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Егото како уметност: од автопортрети до селфи

Авто-портретите не беа измислени со смартфонот. Погледнете како мајсторите на авто-портретите развија нова претстава за уметниците низ вековите.

Во дигиталната ера, селфи-манијаците се опседнати со сликањето на секој момент од нивните животи. Во минатото тоа било малку поинаку. Авто-портретите не беа измислени со смартфонот. Погледнете како мајсторите на авто-портретите развија нова претстава за уметниците низ вековите.